Tuskallinen päivä takana.. Really! Aamusta sain lapset kaahoteltua kouluun, eskariin ja kerhoon ja sit käänty auton nokka hammaslääkäriä kohti. Yön jo nukuin niin kovin levottomasti kun hammaslääkääriin meno kertakaikkiaan pelotti niin kovin. Takahammasta korjatiin kesällä väliaikasella lääkepaikalla, ja alotettiin juurihoito, ja nyt vasta uskaltauduin takas asiaa loppuun saattamaan.. No, tilanne oli se että hampaan poisto oli ainoa suositeltava vaihtoehto. Tärinä alkoi välittömästi ennen ku ees pääsin maate kidutuspenkkiin. Tällä kertaa hammaslääkäri tuntui tietävän mitä tekee, eikä itse toimenpide tehnyt edes kovin kipeetä. Juuret oli aikast pahassa jamassa, eikä juurihoitoyrityksellä ois saatu kai kummosia vaikutuksia enää tuohon tuhoon tuomittuun takuriin. Hammas pois, Tuppo reikään, miranaxia huuleen ja soseite kitusiin vasta iltapäivästä. Kipu iski tunti käynnin jälkeen ja sen kanssa vaan on yritettävä nyt pärjäillä. Raskausajasta kohonneet sokrutki saattaa aiheuttaa lisäpäänvaivaa reiän hyytymisessä, siksi syömisetkin oli niin kovin rajoitettuja tänään. Kaikki pikkasenkaan tulehusta mahollisesti aiheuttavat asiat otettiin nyt riskikertoimella huomioon. Noh, kai tää tästä...?

Jannu oli terkkarin tarkastuksessa ollut tänään. Herra 3.luokkalaisella on pituutta nyt yli 150 cm O_o ja painoakin ihan ruhtinaallisesti. Hurjasti kasvanut herra.

Esikolla oli liikuntapäivä ja suunnistivat erinäisillä rasteilla Sveitsin maastossa. Oli voittanut Sakke Sankari kilpailusta vaihteeks uuden Sakenkin (pieni pehmolelu). Meillä kun ei nuita oo ees montaa, hehheh.. (vissii 11kpl)

Isäntä on sairaslomalla. Flunsassa siis. Ja niin kipeenä ei taas ihminen oo hetkeen ollukkaa :oX Ne miehet.. Se hyvä puoli täs nyt oli selkeesti et mä pääsin hammaslääkäriin ilman lastenhoito murhia ja huomisaamun jäsenkorjauskin menee samaan putkeen. Saa mennä ihan rauhassa naatiskelemaan. Jos se korjaaja sais tuohon miun selkäänkin vähä lisää eloa. Ja sais tän käden toimimaan taas normaalisti. Käsihän on ollu pois pelistä jo jonkun aikaa. Puutuu ja tunto häviää..Et kai siel joku hermo vaan on jumissa.

Mitäs muuta. Syksy mennä jollottaa ja koht on joulu..Hei ei siihen niin kauaa enää oo. Oikeesti. Taas on tytöllä ja taas on pojallaja taas on tytöllä JOULU.

ja joo; Aina kannattaa valittaa. Taas tuli todistettua. Pistin sähköpostia kehitysmaakauppayhdistykselle, kun jalkapallo oli ihan läts. No sieltäpä tuli uus ja meinaa melkonen läjä suklaata viel kipukorvauksina. Että nam nam vaan. Hyvin pitää namu lakko :oD

Yhdestä asiasta viel haluun muistuttaa. Meinaan, huomenna alkaa taas tän vuoden nälkäpäiväkeräys! Osallistukaa!