Työpäivä ja kokous-ilta taas takana. Töissä meni asiat aika putkeen. Kiva tehdä töitä "parityönä" , kun toinen puolisko otti ja hävis ku pieru saharaan isoksi osaksi päivää. Mikäs siinä, tein sitte ihan omaan tahtiin rauhakseen ja saihan ne hommat niinkin hoideltua. Onneks oli suht rauhallinen vuoro eikä osastolle ollut kauheaa tunkua niinku tässä männä päivinä on vähä tapana ollut. Loppu viikon vuorot meni taas säätämiseks. Huominen vapaa vaihtu aamuun ja perjantai ilta yöhön. Mutta hyvä niin, perjantai-ilta ei ole yhtään houkutteleva ilta töitten kannalta. Suht känniset ihmiset örveltää, ni ei siinä paljoo muuta ku nivelet paukkuu ja luut rutisee. Sit ootellaan promillien (olipas vaikee taivuttaa ;oP) katoomista ja leikkauskuntosuutta. Näin se meille näyttäytyy..perjantai ilta..

Työpäivä käänty jo loppua kohti ku jysähti. Ihan hirrrrvee migreeni. Pitkästä aikaa. Ei niin hauska tappa vanha tuttu. Onki aikaa ku viimeks on kaveri kyläilly meinaa. Kourallinen nappeja naamariin ja tärisevänä ja pahoinvoivana himaan. Lisää nappia naamariin, pahoinvointi lääkkeet rektaaliin ja suihketta sieraimeen. Vartti lepoa ja avot, taas oli olo ku uudestisyntyneellä. Ja eiku kokoustamaan. Nyt käy vielki ihan kierroksilla, pirteenä ku peipponen. Ihan ku ois nukkunu pidemmätki unet välissä.

Kokous oli onneks helppo. Ei tarvinnu kommentoida mihinkään, sai vaan kuunnella ja syödä mahottoman makiaa bebe-leivosta. Pitäski itte taas leivoskella, ku ne on nii-i herkkua. Pääsiäiseks vaikka.

Jannu täytti 10v. Matalan profiilin syndet. Viikonloppuna ois tarkotus vähä isommin sit naatiskella vuosien kertymisestä. Paitsi että Juniori menee siinä siivellä. Kun seki täyttää nyt sitte juurikin 7v. Hitto sentäs. Just nuo oli vauvoja ...Miten tää aika vaan kiitääki niin. Spiderman kakku on tilattu..saas nähä miten mamma suoriutuu :oO

Aijoo, en oo vissiin muistanu mainostaa.. Villahousu kävelee!! Viimein. Meiän varo-varovainen pieni poika lapsi. Yhellä tästäki sakista ees järki päässä, heh :o)) Mutta ihana ku toinen käppäilee vastaan halimaan ku töistäki kotia tulee :o)))

Mutta nyt jos painus petiin. Ni vois jaksaa aamusta taas herätä töihin. Onpas muuten ihkua kun on tuo koiruus. Aamusta ku kuudelta painuu lenkille ja sit alkaa aamuhommiin, ni ei meinaa väsytä yhtään. Kummasti saa silmät auki tuon koiran kanssa lenkkeiltyä. Ja ihana kun ulkona ei siihen aikaan näillä kulmilla juur kukaan vielä liiku. Saa vaan nuuskutella kevätilmaa ja kuunnella hiljasuutta. Se se on mannaa korville !!

                                 Egotrippi:Tälläisenä iltana