Ja nyt läks. Eli sain alkuun vihdoin ja viimein puikkojen kilinää. Aattelin ottaa varman päälle ja alottaa helpolla (?), eli puikoilla ois villasukat. Lankana seiska veikkaa ja mallina Novitan perus sukat. Kassotaan kuin Rahikaisen käy, on siit vaan niin maar kauan kun oon viimeks mitää kutonu. Ite asias sukkia kudoin viimeks koulussa kuudennella luokalla Rantakylän ala-asteella Joensuussa ja siit tosiaan onki jo tovi aikaa.. Tumppuja ja paitaa ja muuta on tehty sen jälkeenkii, mut niistäki on jo hetki ehtiny vierähtää. Ohjekkin löyty, aika kertoo et kuin hyvä ohje se sit onkaan. Novitan sivuilta löyty: Perus Villasukka ohje .

Rento päivä. Nukuttiin Neitin ja Villahousun kanssa pitkään ja hartaasti. Aamu meni sujuvasti ilman mitään ylimäärästä kähinää Ja sekin auttoi rauhaan, kun pidin puhelimen kiinni. Se kun tuppaa nostamaan ärsytyskäyrät kaakkoon, kun pärisee aina aamusta alkaen koooko ajan. Eli peace and love meininki. Neiti jäi hoitelemaan barbeja ja mää läksin sit Villahousun kanssa päiväkävelylle. Kävin rauhakseen kirpparia kiertämässä ja eläinkaupassa pällistelemässä. Kirpparilta tarttu mukaan halpa peli pojille, mut täl erää ei muuta siel ollukkaa. Aika hyviä löytöjä tullu viime aikoina tehtyy. Vähä pohdin et jos lähtiski huomis aamusta hesan suuntaan heittää viel kieppiä, jos siel on se Valtterin tai joku tuon tapanen kirppis auki siel Vallilassa. En oo käyny siel öpaut sataan vuoteen, et ei hajua siittä.

Eläinkaupassa kävin ihan syystä että miul on vauvakuume. Haluun maaoravan. Noh, eip löytyny, mut jos netin välityksellä vaik jostain ilmaantus. Saas ny kattoo, ei sil niin hoppu oo. Jos ehtis kunnon häkin eka kyhäämään, ni sit ois Kurre tervetullut tähän talouteen. Että näin.

Sit käväski Eevi ja Tuuli (= The Blondies ;oD ) täällä. Toivat velipojanki mukanaan.. Eevi on saanu oman kämpän ja sekös on ihkua vallan. Vähänkö tuli itellekki sellanen mä haluun muuttaa-fiilis just nyt ja välittömästi. Hei oikeesti, just ku luulin et tää pahin asunto-pakotus on jo taakse jäänyttä elämää..no ei se vaan taida olla. Veli poika jäiki meille sit saunomaan, ja nyt jännätään et tuleekohan se yökski..lähti meinaa radalle, eikä oo hajuakaan et meneeks se junal himaan vai tuleeko tänne. Noh, aika näyttää.

Nyt vois painua viel hetkeks puikottelee..alkaa sukan varsi olee valmis..saa nähä kuin lopun kanssa käy , toivotaan että vaan hyvin :o)))