IhanaIhana viikonloppu. Oli jo eilisen pyhäpäivän jälkeen ihan maanantai olo, mut kuinka ollakkaan päästiin kuin päästiinkin viikonloppuun :o))) Ja taas voi vaan todeta et pienestä se ihmisen onni on kiinni joo.

Aamusta ajeltiin pienempien muksujen kanssa Järvenpään rokotusklinikalle. Vettä tuli ku aisaa. Ei äkkiä uskos et joulukuuta mennään. Jiihaa ilmastonmuutos. No mut joo, tarkotus oli et Juniori ja Neiti saavat influenssa rokotuksen. Ja siis saivatkii. Verinäytteiden otot meni oikein hyvin ja ihan putkeen, mut itse rokotusta saadessa Neiti päästi pienen porauksen ilmoille. Onneks mieli muuttu kun sai piparia kourat täyteen ja pääs leikkimään pikku veikan kanssa odotustilaan. Ihan vahingossa sattu äiteekin pääsemään rokotus ryhmään mukaan. En ollu kyl itelle ees aatellu ottavani mitään influenssa rokotusta, mutta "annoin kehoni käyttöön" hyvien perusteiden varjolla ;oD Ja kun äitee oliki sit niin mahottoman reipas niin sain viel kotiin tuomisiksi oikein ison levyn fazerin sinistä suklaata. Kyllä kannatti. :oPP Noh, lapset sai oikeeta rokotetta, mut veriarvoja ja vasteita seurataan ja verrataan saapuvaan influenssa aaltoon. Äiteen rokotus saattoi olla myös lume rokote, eli sen kertoo sit aika et tuli lottovoitto vaiko ei.

Huuto.nettiä tuli jyskytettyä viime yönä oikeen niinko urakalla. Ja hitsin vitsi, kun kauppakin on käynyt ihan kummasti. Ei tee lisäraha tähän budjettiin kauhian pahaa ei. Ja ihana kun siellä kiertää kaik ylimääränen ni ei tarvi nurkissa säilöä ties mitä. Kun näitä neliöitäkin tässä on niin rajallisesti. Ja se uus systeemi et voi huutaa perinteisesti huutokaupan tapaan tai ostaa laakista pois. Ni se on vaan musta ihan mahottoman hyvä uudistus tuossa virmassa. Että jatkakaa samaan malliin kehitystä siellä suunnassa!!

Nyt on maassa hangen sijasta rauha. Neiti ja Juniori läks mummolaan yökyläilemään, Jannu meni kummitädilleen ja Villahousu meni jo tovi sitten nukkumaan. Vain esikoinen ja sen yökyläkaveri tuolla viel valvoo. Hetken verran..Koht käy nuijanukutus kumahtamassa takaressuun nuillakin. Isäntäki on karussa, pikkujouluja viettämässä. Ja ihku viikonloppu edessä. Kalenterissä ei lue mittään. Saa vaan olla ja nauttia tekemättä mittään. Hei ihanaa, oikeesti. Jos huomenna tekis ihan niinku oikeeta ruokaaki ilman kiirusta. Liian usein on Saarioisten äireet vieraillu meilläki viime aikoina. Mutta nyt vois painua suihkuun ja sit kirja kainalossa pehkuihin. Puhtaisiin lakanoihin on hyvä sukeltaa :o)))