Isäntää ei leikattu vieläkään. Siirtyi vaihteeks..huomiselle. Jos miusta on tää jaagailu ja odottaminen on syvältä, niin miltä ihmeeltä se mahtaakaan itse isukista tuntua. Maybe really bad.

Noh, kiirus päivä ja liskojen yö takana. Yöllä selvisin koisimaan jotain kolmen huitteissa. Vartin nokostelun jälkeen päätti Villahousu että NYT HUUDETAAN (ja äiti tuumas et ihanaa leijonat ihanaa). Todellaki. Herralle tuli kaks hammasta lisää, ja huuto oliki kyl sen mukasta. Annoin lopulta Pronaxenia, ja siihen tyssäs sit huuto viimein. Tässä kohtaa kello oli 5.20. Herralle karjuin hempeästi et "nyt kita kiinni, äiti ei nyt vaan jaksa. Siirrän siut ulkoruokintaan." Siinä samassa kuului vieno ääni viereisestä sängystä: "Äiti, sä et voi Villistä laittaa ulos kun siellä tulee talvi ja se ei ole vielä edes yksi vuotias." Joo, et Neiti oli herännyt myös karjuntaan.

Herätys 6.50 ja tukka putkella menoksi. Pojat kouluun, Juniori eskariin. Paras viikko, hää on eskarissa Viikon henkilö. Juniori the Greatest. Tarkkaan valittiin kuvat mitkä sai viedä eskarin seinään täksi viikoksi.

Noh, sieltä kaasupohjassa suuntana Helsinki. Malmille tuupattiin huuto.net juttuja. Sieltä Rastilaan hakemaan broidi meille lastenhoito avuksi. Mukaan läks myös Illi the Cat. Sit vedettiin kaasupohjassa takas periferiaan, hakemaan Juniori eskarista. Ehittiin nipin napin. Sielt sairaalaan isännän morjenstus puuhiin. Sit himaan ja kamat kasaan ja ruokaa kitusiin ja taas mentiin. Broidi jäi muksujen kanssa rullailemaan himaan, ja mää painuin valtuuston kokoukseen. Sairaalan kautta toki. Isännälle heitin kannettavan dvd-vempeleen et ois sit jotain tekemistäki ootellessa.

Valtuustossa tein aloitteen kuntalisän ulottamisesta kaikkiin alle 3 vuotiaisiin kotona hoidettuihin lapsiin. Nyt sitä maksetaan äärimmäisen suppealle porukalle, jotka lapsensa kotona hoitaa ja alle 2 v lapsista. Saap nähdä miten Rahikaisen käy. Allekirjoitti sen jotain 18 henkilöä, että ihan jees juttu. Mielenkiintoa siis on. Valittiinpas meille samalla uus kaupunginjohtajakin. Hyvä mies saatiinkin, täyden tuen saa ainakin meikäläiseltä. Herralla on jalat maassa ja järki päässä. Hjuva niin :o)) Ja jos vaikka ei tartteis enää tällä valtuustokaudella uutta johtajaa valita. Heh. Toivossa on jälleen hyvä elää.

Nyt eiku unia ja pullankuvia. Alla viel kuvassa Illi the Ihana <3

Image Hosted by ImageShack.us