Nyt viimein se lupaamani mahdottoman hyvä ja helppo juustopiirakan ohje ja lisäänpäs vielä toisen juustoisen herkkureseptin, juustokeiton. On meinaan NIIN hyvää et oksat pois. Oikein herrrrkkua pikku suolasta, sopii hyvin vaikka illan istumiseen. Sopparesepti on Lauran käsialaa ja piiras Riinan  ;o) Sikäli vielä huomautan että värimaailma on aika aneeminen, eli kattauksessa suosittelen lämpimästi käyttämään muita värikkäitä aineksia, esim. salaatin muodossa :o)))

JUUSTOPIIRAS:

2dl Kaurahiutaleita

0,5tl Suolaa

75gr Sulatettua margariinia

0,5dl Maitoa

TÄYTE:

2 Munaa

2dl Maitoa

0,5dl Vehnäjauhoja

150gr (1pss valmis murua) Aurajuutoa

3dl Emmental raastetta

Sekoita pohjan ainekset, levitä piirasvuokaan ja paista uunissa 225 asteessa 5 minuuttia. Sekoita sillä aikaa kulhossa täyte ainekset ja lisää täyte esipaistetun pohjan päälle ja jatka paistamista 15 minuuttia. Voilaa, valmista nautittavaksi :o)) Helppoa ja nopeeta ja maistuvaa!

 

Image Hosted by ImageShack.us

AURA KEITTO:

Heitä nyrkki voita kattilaan, ja sekaan n. 1dl venhäjauhoja. Ruskista ihan kevyesti. Sen jälkeen sekaan lisätään 2 litraa kasvislientä ja kaksi palaa aurajuustoa. Vielä lisätään purkki kermaa ja maun mukaan esim. Koskenlaskija sulatejuustoa.  Hetken porinan jälkeen valmista maisteltavaksi. Ja on muuten Nannaaa !!!! Taas oikeen helppoa, nopeeta ja mutkatonta!