Nyt väsyttää ja rankasti... silti on vaan pakko nuokkua viel tässä koneella ja surffata uusia blogeja läpi. Luin omat rustailutkin ja totesin että on taas ajatukset juossu nopsemmin ku nakit näppiksellä, ku oli niin paljon kirjotusvirheitä. Mut niin laiska kuiteski olin etten jaksanu alkaa korjaamaan.

Piialta kopsasin tuonne tuon Kuka minä olen jutun, ja mielenkiinnolla jään oottamaan et tuleeko sinne mittää vastauksia :oD Jotta rustatkaahan, jos mielikuvia on syntyny!

Eilinen meni leirikoulun merkeissä ja kummasti tyyny kutsui takaraivoa kun kotia selvittiin ennen yheksää illalla. Lapset jopa heitti talviturkitkin, äippä ei kyllä rohjennu.. Jos sitte Jussina vaikka koklais.

Tänään aamu alkoi Villahousun neuvolalla. Siellä olikin kaik kunnossa ja herra kasvanut ihan kivasti. Vain päänympärys aiheutti pienet kulmakarvojen kohotukset, kun lukema oli sama kuin viimeksi. Mutta eiköhän tuossakin taas merkitse sit se kokonaisuus, jos se nyt tyystin meinaa jämähtää.

Sit oltiinkin naapurissa synttärijuhlissa pihalla, kotiin syömään ja loppuilta kokoustamassa. Lapset oli sen kokouksen ajan päiväkodissa, paitsi tietty villahousu joka roikku rinnuksilla kantoliinassa. As usually. Tää kaupunki on niinkin mukava että tarjoavat nuille nuorimmille päiväkotia miun kokousten ajaksi ilmatteeks, että äitee saap kuluttaa persposkiaan nuissa kokouksissa. Pari kertaa kuussa nuo siellä ovat melkeen olleet, jos isäntä on duunissa ollu. Tai sanosinko et KUN isäntä on duunissa ollu. Siis se asuu siel duunissansa nykysten. Tai siltä ainaki tuntuu. Aika yh-olo olluna tässä viime päivinä taasen.  Joo, tästä aiheesta avaudun varmaan lisääki, mut nyt alkaa selän takana sen verran tunteet kuumenemaan että lienee parasta mennä hätiin. Lasten tainnutustalkoot siis tiedossa Just Right Now. Ja isäntähän tosiaan on siis töissä..taas vaihteeks.